Bubuka mixer gerakan dua diménsi

bubuka:
Mixer gerak dua diménsi ieu utamana diwangun ku tilu bagian: kendang, pigura ayun jeung pigura. Kendang dipasang dina pigura ayun sarta dirojong ku opat gilinding sarta axially diposisikan ku dua roda panahan. Di antara opat rollers ngarojong, dua tina roda nyetir nyeret ku sistem kakuatan puteran pikeun muterkeun silinder puteran; pigura ayun ieu disetir ku susunan mékanisme engkol ayun, mékanisme engkol ayun dipasang dina pigura, sarta pigura ayun dirojong ku bearing Majelis ieu dirojong dina rak nu.

 
  1. Fitur:
Kendang tina mixer gerak dua diménsi bisa ngalakukeun dua gerakan dina waktos anu sareng, hiji keur rotasi kendang jeung lianna pikeun ayun tina kendang jeung pigura ayun. Campuran ieu diputar, dibalikkeun, sarta dicampurkeun jeung kendang dina kendang, sarta gerak campur kénca jeung katuhu mudik lumangsung kalawan ayunan kendang. Dina aksi gabungan tina dua gerakan, bahan ieu pinuh diala dina waktu anu singget. campuran tina. The EYH mixer dua diménsi cocog pikeun Pergaulan sakabeh bubuk jeung bahan granular.
 
Aplikasi:
mixer gerak multi arah ieu mangrupa mixer bahan loba dipaké dina farmasi, kimia, metallurgy, kadaharan, industri lampu, tatanén jeung industri lianna. Mesin bisa nyampur bubuk atawa granules pisan merata pikeun ngahontal hasil pangalusna sanggeus Pergaulan.

waktos pos: 2024-05-27 16:38:43