Kolom

getc mangrupikeun perusahaan Kolom Kimia anu dikenal sacara global pikeun kualitas sareng jasa premium na. Spésialisasi dina ngahasilkeun Kolom Kimia anu berkualitas luhur, getc beroperasi sareng modél bisnis internasional, ngékspor produk tingkat luhur na di sakuliah dunya. Komitmenna kana kualitas punjul sareng palayanan palanggan anu luar biasa ngabédakeunana dina industri kimia global.