TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Changzhou General Equipment Technology Co., Ltd. nyaéta desainer profésional Cina, produsén sareng eksportir peralatan micronizing sareng blending anu béda.

 

Urang difokuskeun rarancang jeung pabrik micronizing & blending equipments leuwih ti 15 taun. Produk kami nutupan ruang lingkup Jet Mill Micronizer, Mixer, Granulator sareng Pengering, Peralatan Kimia: Reaktor, Penukar Panas, Kolom, Tangki sareng Peralatan Perlindungan Lingkungan, jsb, anu cukup lega dilarapkeun kana industri Farmasi, Kimia, Agrokimia, Bahan Pangan. , Bahan Anyar sareng Mineral jsb.

PRODUK

APLIKASI INDUSTRI

Aplikasi dina Agrochemicals

Kami mangrupikeun tim profésional anu ngahiji pikeun ngalayanan paménta anu ningkat tina alat pangolahan formulasi agrokimia buatan Cina.

Aplikasi dina API farmasi

Kalayan ngembangkeun paménta steril ku aplikasi industri Farmasi, Pangan, Kosmétik sareng sajabana, sistem jet mill modél GMP beuki narik perhatian.

Aplikasi dina Batré Litium-ion

Énergi anyar bahan éléktroda positip jeung négatip nujul kana bahan dipaké pikeun neundeun énergi jeung sékrési, utamana dipaké dina accu, supercapacitors jeung widang lianna.

Sistim micronization jet pulverizer sirkulasi gas inert urang bisa ngawujudkeun aman, ramah lingkungan, hemat energi jeung produksi kualitas luhur.

WARTA

GETC ngumbara ka Thailand pikeun komisi proyék jet mill

Tim GETC angkat ka Thailand pikeun nyayogikeun pamasangan, komisioning, dukungan téknis, kaluaran téknis, pelatihan téknis sareng jasa proyék sanés pikeun pabrik palanggan dina proyék jet mill.

Bubuka Otomatis Big Kantong Packing Mesin

bubuka: Mesin bungkusan ieu dikembangkeun pikeun powdery & granular bahan packing dilarapkeun dina tatanén, kimia jeung kadaharan jsb industri. Unit ieu disayogikeun sareng fungsi otomatis

Bubuka High-Efisiensi Fluidizing Dryer

Bubuka: hawa dimurnikeun jeung dipanaskeun diwanohkeun ti handap ngaliwatan kipas nyeuseup sarta ngaliwatan plat layar bahan baku. Dina chamber gawé, kaayaan fluidization kabentuk th