PËR NE

PROFILI I KOMPANISË

Changzhou General Equipment Technology Co., Ltd. është projektuesi, prodhuesi dhe eksportuesi kryesor profesional kinez i pajisjeve të ndryshme mikronizimi dhe përzierjeje.

 

Ne fokusohemi në projektimin dhe prodhimin e pajisjeve të mikronizimit dhe përzierjes për më shumë se 15 vjet. Produktet tona mbulojnë fushën e mikronizatorit të mullirit, mikserit, granulatorit dhe tharëses, pajisjeve kimike: reaktor, shkëmbyes nxehtësie, kolonë, rezervuar dhe pajisje për mbrojtjen e mjedisit, etj., të cilat aplikohen mjaft gjerësisht në industrinë farmaceutike, kimike, agrokimike, ushqimore. , Material dhe Mineral i Ri etj.

PRODUKTET

APLIKACIONET NË INDUSTRI

Aplikimi në Agrokimikat

Ne jemi një ekip profesionistësh që janë mbledhur për t'i shërbyer kërkesës në rritje të pajisjeve të përpunimit të formulimeve agrokimike të prodhuara në Kinë.

Aplikimi në API farmaceutike

Me zhvillimin e kërkesave sterile nga aplikimet industriale Farmaceutike, Ushqimore, Kozmetike etj., sistemi i mullirit reaktiv GMP po rritet duke tërhequr vëmendjen.

Aplikimi në bateritë litium-jon

Materialet e elektrodave pozitive dhe negative të energjisë së re i referohen materialeve të përdorura për ruajtjen dhe çlirimin e energjisë, të përdorura kryesisht në bateri, superkondensatorë dhe fusha të tjera.

Sistemi ynë i mikronizimit të pluhurit me avion qarkullues të gazit inert mund të realizojë prodhim të sigurt, miqësor ndaj mjedisit, që kursen energji dhe me cilësi të lartë.

LAJME

GETC udhëton në Tajlandë për të komisionuar projektin e mullirit të avionëve

Ekipi i GETC shkoi në Tajlandë për të ofruar instalim, komisionim, mbështetje teknike, rezultate teknike, trajnime teknike dhe shërbime të tjera të projektit për fabrikën e klientit në projektin e mullirit të avionëve

Prezantimi i makinës automatike të paketimit të qeseve të mëdha

Hyrje: Kjo makinë ambalazhimi është zhvilluar për paketimin e materialeve pluhur dhe kokrrizore të aplikuara në industrinë e bujqësisë, kimike dhe ushqimore etj. Njësia është e pajisur me funksionet e automatizmit

Prezantimi i Tharësit Fluidizues me Efiçencë të Lartë

Hyrje:Ajri i pastruar dhe i ngrohur futet nga fundi përmes ventilatorit të thithjes dhe kalon nëpër pllakën e ekranit të lëndës së parë. Në dhomën e punës, gjendja e fluidizimit formohet th