ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Changzhou General Equipment Technology Co., Ltd. е кинески професионален водечки дизајнер, производител и извозник на различни уреди за микронизирање и мешање.

 

Ние се фокусираме на дизајнот и производството на опрема за микронизирање и мешање повеќе од 15 години. Нашите производи го покриваат опсегот на млазен микронизатор, миксер, гранулатор и фен, хемиска опрема: реактор, разменувач на топлина, колона, резервоар и опрема за заштита на животната средина итн., кои се доста широко применети во индустријата на фармацевтска, хемиска, агрохемиска, прехранбена , Нови материјали и минерали итн.

ПРОИЗВОДИ

АПЛИКАЦИИ ЗА ИНДУСТРИЈА

Примена во агрохемикалии

Ние сме тим од професионалци кои се собраа за да ѝ служиме на зголемената побарувачка на кинеска произведена опрема за обработка на агрохемиски формулации.

Со развојот на стерилни барања од страна на индустриските апликации за фармацевтска, прехранбена, козметика итн., моделот GMP систем за млазни мелници се зголемува привлекува внимание.

Материјалите за нови енергетски позитивни и негативни електроди се однесуваат на материјали што се користат за складирање и ослободување енергија, главно користени во батерии, суперкондензатори и други полиња.

Нашиот систем за микронизација на млаз прав со циркулирачки инертен гас може да реализира безбедно, еколошки, заштеда на енергија и висококвалитетно производство.

ВЕСТИ

GETC патува во Тајланд за да го нарача проектот за млазни мелници

Тимот на ГЕТЦ отиде во Тајланд за да обезбеди инсталација, пуштање во работа, техничка поддршка, технички резултат, техничка обука и други проектни услуги за фабриката на клиентите во проектот за млазни мелници

Воведување на автоматска машина за пакување големи кеси

Вовед: Оваа машина за пакување е развиена за пакување прашкасти и зрнести материјали кои се применуваат во земјоделството, хемиската и прехранбената индустрија итн. Уредот е опремен со функции на автомати

Воведување на високо-ефикасна флуидизирачка машина за сушење

Вовед: Прочистениот и загреан воздух се внесува од дното преку вентилаторот за вшмукување и поминува низ плочата на суровината. Во работната комора, состојбата на флуидизација се формира та