Pambuka mixer gerakan rong dimensi

Pambuka:
Mixer gerakan loro-dimensi iki utamané dumadi saka telung bagéan: drum, pigura ayunan lan pigura. Drum dipasang ing pigura swing lan didhukung dening papat rollers lan axially dipanggonke dening loro gembong retaining. Antarane papat rollers ndhukung, loro gembong nyopir nyeret dening sistem daya puteran kanggo muter silinder puteran; pigura swinging mimpin dening pesawat saka mekanisme swinging crank, mekanisme swinging crank dipasang ing pigura, lan pigura swinging didhukung dening prewangan Déwan wis didhukung ing rak.

 
  1. Fitur:
Drum saka mixer gerakan rong dimensi bisa nindakake rong gerakan bebarengan, siji kanggo rotasi drum lan liyane kanggo ayunan drum karo pigura ayunan. Campuran kasebut diputar, diwalik, lan dicampur karo kendhang ing kendhang, lan gerakan campur kiwa lan tengen maju mundur kanthi ayunan gendhing. Ing aksi gabungan saka rong gerakan kasebut, materi kasebut dipikolehi kanthi cepet ing wektu sing cendhak. campuran saka. Mixer rong dimensi EYH cocok kanggo nyampur kabeh bahan bubuk lan granular.
 
Aplikasi:
Mixer gerakan multi-arah iki minangka mixer materi sing akeh digunakake ing farmasi, kimia, metalurgi, panganan, industri ringan, pertanian lan industri liyane. Mesin bisa nyampur bubuk utawa granula kanthi merata kanggo entuk asil sing paling apik sawise nyampur.

wektu kirim: 2024-05-27 16:38:43