BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL PERUSAHAAN

Changzhou General Equipment Technology Co., Ltd. minangka desainer profesional, pabrikan lan eksportir peralatan micronizing lan campuran sing beda-beda.

 

Kita fokus ing desain lan Pabrik peralatan micronizing & blending luwih saka 15 taun. Produk kita nyakup ruang lingkup Jet Mill Micronizer, Mixer, Granulator lan Pengering, Peralatan Kimia: Reaktor, Penukar Panas, Kolom, Tank lan Peralatan Perlindhungan Lingkungan, lan sapiturute, sing cukup akeh ditrapake ing industri Farmasi, Kimia, Agrokimia, Bahan Pangan. , New Material lan Mineral etc.

PRODUK

APLIKASI INDUSTRI

Aplikasi ing Agrokimia

Kita minangka tim profesional sing wis teka bebarengan kanggo ngladeni panjaluk peralatan pangolahan formulasi agrokimia buatan China.

Aplikasi ing API farmasi

Kanthi ngembangaken panjalukan resik dening Pharmaceutical, Foodstuff, Kosmetik etc. aplikasi industri, sistem pabrik jet model GMP nambah narik kawigaten manungsa waé.

Aplikasi ing Baterei Lithium-ion

Bahan elektroda positif lan negatif energi anyar nuduhake bahan sing digunakake kanggo panyimpenan lan pelepasan energi, utamane digunakake ing baterei, superkapasitor lan lapangan liyane.

Sistem mikronisasi jet pulverizer gas inert kita bisa mujudake produksi sing aman, ramah lingkungan, hemat energi lan bermutu.

PAWARTA

GETC lelungan menyang Thailand kanggo komisi proyek pabrik jet

Tim GETC tindak menyang Thailand kanggo nyedhiyakake instalasi, komisioning, dhukungan teknis, output teknis, pelatihan teknis lan layanan proyek liyane kanggo pabrik pelanggan ing proyek pabrik jet

Pambuka Mesin Packing Tas Gedhe Otomatis

Pambuka: Mesin kemasan iki dikembangake kanggo pengepakan bahan bubuk & granular sing ditrapake ing industri pertanian, kimia lan panganan lan sapiturute. Unit kasebut diwenehake kanthi fungsi otomatis

Pambuka Pengering Fluidizing Efisiensi Dhuwur

Pambuka: Udhara sing diresiki lan digawe panas dienal saka ngisor liwat penggemar nyedhot lan ngliwati piring layar bahan mentah. Ing kamar kerja, negara fluidisasi dibentuk th